Packtejp med tryck

Tryckt förpackningstejp kan bidra till att förbättra din varumärkesimage och öka försäljningen. Denna produkt är idealisk för företag som vill göra sig kända på marknaden. Vi erbjuder olika typer av förpackningstejp och vi är säkra på att våra kunder kommer att hitta det de söker.

Packtejp med tryck är ett utmärkt sätt att lägga till ditt varumärke på varje försändelse som du skickar ut. Du behöver inte spendera tusentals kronor på dyra anpassade förpackningar; välj bara en högkvalitativ packtejp som är lätt att applicera och ta bort, så är du klar.Pris från
Pris till
Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sortering

Tejp i kraftpapper
Tejp i kraftpapper

Om du letar efter ett miljövänligt alternativ till packtejp i plast, titta inte l...

Från 48,00 kr

Tejp PP Solvent
Tejp PP Solvent

Packtejp i polypropen(PP) Solvent 42mic tjock, 50mm bred och 66m långt. Kraftigt l...

Från 31,00 kr

Tejp PP Hotmelt
Tejp PP Hotmelt

Packtejp i polypropen(PP) Hotmelt 28mic tjock, 50mm bred och 66m långt. Ett billig...

Från 29,00 kr

Tejp PVC Solvent
Tejp PVC Solvent

PVC solvent tejp är en tystlåten tejp för som passar för både varma och kalla temp...

Från 52,00 kr

Tejp PVC Solvent
Tejp PVC Solvent

Packtejp PVC Solvent. För dem som har de högsta kraven på tejpen och dess egenskap...

Från 54,00 kr

Tejp PP Hotmelt
Tejp PP Hotmelt

En ekonomisk och mer miljövänlig tejp. Längd: 66m/rulle, bredd: 48mm. Trycks med 1...

Från 40,00 kr

Packtejp PVC med tryck
Packtejp PVC med tryck

Väldigt stark och populär packtejp i PVC Solvent som kan tryckas med egen logga el...

Från 49,00 kr

Packtejp PP Hotmelt med tryck
Packtejp PP Hotmelt med tryck

Populär och prisvärd packtejp som kan tryckas med egen logga eller budskap, välj u...

Från 42,00 kr

Reklamtejp | Packtejp med tryck


Du hittar många olika typer av förpackningstejp att välja mellan, beroende på vilken typ av produkt du skickar ut, hur mycket skydd du vill ge den och vart den skickas. Vissa är vattentäta, andra är vattenresistenta, vissa är brandsäkra och andra är utformade för att tåla extrema temperaturer.

Det finns också många olika sätt att personifiera dina förpackningar. Om du har en unik design eller ett unikt färgschema, varför inte prova att lägga till din logotyp på själva tejpen? så att den som tar emot ditt paket vet exakt vad som finns inuti.

Oavsett vad du bestämmer dig för är reklamtejp ett utmärkt sätt att öka försäljningen utan att lägga ut en förmögenhet. Och eftersom de flesta av oss redan har en rulle tejp liggande finns det ingen ursäkt för att inte börja profilera redan idag.

Profilerad tejp är e-handelsföretagens bästa vän. Det är ett mycket billigt sätt att göra sig märkvärdig och gör att varje försändelse som lämnar dina lokaler blir en annons.

Tejp kan tryckas i enskilda färger eller med fototryck - så den kan anpassas till alla företag och grafiska profiler; den kan till och med användas som förpackningsmaterial.

E-handlarnas bästa vän!
Profilerad tejp trycker alla förpackningar!

Förpackningsbranschen genomgår stora förändringar på grund av den ökande populariteten av online shopping. Förutom den ökande e-handeln finns det många andra faktorer, t.ex. övergången till mobila enheter och sociala medier. Som ett resultat av detta expanderar förpackningsindustrin snabbt. Förpackningstejper blir allt viktigare för företagens framgång. De används för att skydda produkter från skador under frakt och hantering.

Men vad gör egentligen förpackningstejp? Vad är det tillverkat av? Hur lång tid tar det att torka?

Du kommer att upptäcka att om du planerar att använda din packtejp ofta är det vettigt att investera i en högkvalitativ modell. Dessa tejper finns i en mängd olika färger och mönster, inklusive logotyper och bilder, så att du kan sätta ditt varumärke i centrum. Vi erbjuder ett brett utbud av tryckbara produkter för dina marknadsföringsbehov. Våra tejper är idealiska för både inomhus- och utomhusbruk. De är lätta att applicera och riva av utan att skada ytor.

Beroende på din budget och ditt företags behov finns det flera alternativ att välja mellan. Du hittar packtejp med tryck som är billigare men som inte har så mycket kraft och andra som kostar mycket mer men som ger dig mer kraft och bättre skydd. Här är några av de vanligaste typerna av packtejp.

De vanligaste typerna av packtejp är;

PP Solvent, PP Hotmelt, PVC Solvent, i kraftpapper.

Vår standardförpackningstejp är tillverkad av PVC, vilket gör den både hållbarare och starkare än de billigare PP-tejperna. Den är också tystare än dessa tejper.

Standardförpackningstejp är vanligtvis tillverkad av polypropen, ibland förkortat PP. Polypropen är ett mycket vanligt plastmaterial som används i förpackningar eftersom det är starkt, segt, flexibelt och motståndskraftigt mot kemikalier och värme. Det är också giftfritt och lätt att återvinna.
När den förbränns produceras dock bara koldioxid och vatten. Det finns inga farliga ämnen som dioxiner eller tungmetaller.
 
PP-tejp är den billigaste typen av förpackningstejp. Denna tejp är lämplig för små föremål som smyckeskrin, pennor osv. Vår standardförpackningstejp är PVC-baserad och kostar ungefär dubbelt så mycket. Den är dock tjockare och starkare. Vi rekommenderar att du använder den här tejpen för större förpackningar.
Nackdelen med polypropen är dock att det gör mycket oväsen när det rullas ihop. Vissa företag använder speciella tejper med tyst avrullningslim för att minska bullret.

En annan nackdel med polypropen är priset. Men det finns PP med tyst klister att tillgå om du vill undvika dessa problem.
 
PVC-tejp är vår standardtejp och den vi säljer mest av. Vi använder den eftersom den är tillräckligt stark för att klara av tunga laster och transporteras över långa avstånd. Den är också mer flexibel än papperstape, vilket gör den idealisk för att lindas runt hörn och kurvor. Och eftersom den är vattentät behöver du inte oroa dig för att få vattenfyllda förpackningar.
 
Kartongtejp av kaftpapper är det mest miljövänliga alternativet för packtejp. Om du packar dina varor i kartonger ser brun papperstape riktigt bra ut, men du kan naturligtvis också använda färgad papperstape. Kraftpappertejp är mycket hållbar och har utmärkt vidhäftningsförmåga. Många tycker att det är för klibbigt, men det är faktiskt ganska lätt att hantera.
Vad skiljer då mellan PP hotmelt, PP Solvent och PVC Solvent?
PP Hotmelt är en bra och billig tejp som fungerar bra för att försluta kartonger.
PP Solvent håller en högre kvalitet och vill du packa lite tyngre i kartongen är denna tejp att föredra.
PVC Solvent är av högsta kvalitet och besitter minst samma kvaliteter som PP Solvent men den låter inget när man drar av den från rullen.

Förvaring och hållbarhet:


Det finns många olika typer av packtejp. Varje typ har ett unikt syfte och en unik livslängd. Här tittar vi på några av de vanligaste alternativen och hur de fungerar.

Garanterad hållbarhet är 12 månader. Tejpen håller längre ifall den inte utsätts för kraftigt ljus som solsken eller annat UV-ljus. Förvaras bäst mellan 10° C och 25° C. Trycks med 1-3 PMS färger.

Vi rekommenderar att du förvarar förpackningstejpen på ett mörkt och svalt ställe, bort från värmekällor. Vi rekommenderar att tejpen förvaras i en påse med dragkedja inuti en återförslutningsbar plastbehållare. Om du inte vill köpa en återförslutningsbar behållare kan du prova att lägga tejpen i en papperspåse eller till och med i en skokartong.

Om du letar efter den perfekta packtejpen kan det verka som om det finns för många alternativ. Men låt inte det avskräcka dig från att prova något nytt. Det finns gott om valmöjligheter, från högkvalitativa märkesband till generiska band. Och medan vissa människor föredrar en framför en annan, håller sig andra bara till det som fungerar bäst för dem. Så hur vet du vilken typ av packtejp som är bäst för dig? Här är några saker att tänka på när du väljer rätt modell för dina behov.

Design av packtejp


Designmöjligheterna är oändliga; du kan välja mellan olika färger och mönster. Dessutom erbjuder vi en mängd olika storlekar, från 20 x 50 cm till 40 x 80 cm. Detta gör det möjligt att hitta exakt vad du behöver utan att behöva leta länge.

Vi vill alltid göra det enkelt för våra kunder. Därför erbjuder vi både billigt förpackningstejp med tryck och gratis designförslag. Varje beställning inkluderar en gratis deisgn där vi placerar din logotyp eller text på förpackningstejpen enligt de instruktioner vi fått. Om du vill designa din förpackningstejp själv är det förstås också okej. Om något är oklart är det bara att meddela mig så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig.