Alcospray 50 ml med eget tryck

Alcospray 50 ml med eget tryck

Handdesinfektionsmedel för att minska risken för virusinfektioner.

Alcospray är en effektiv desinfektionsspray till både ytor och händer. Med 85% alkohol i 50 ml PET-flaska är det den perfekta produkten för handdesinfektion på ett snabbt och effektivt sätt! Innehåller en formula av både E-vitamin och glycerin som återfuktar.

Denna alkoholbaserad sprayen har en hög alkoholhalt som dödar virus och bakterier. Alcospray är ett utmärkt val när du behöver rengöra ytor och händer med en effektiv lösning. Perfekt för användning i kök, barer, restauranger osv.

Vi erbjuder vår alcospray i två olika dofter: neutral och citrus/mandarin.

Förpackningen är dessutom läckagesäker, så att produkten inte spiller ut på dina kläder eller din handväska.

Används för att desinfektera händer och andra delar av kroppen samt för att förhindra infektioner i sår och brännskador, perfekt att ha till hands i köket, baren eller på restaurangen. Lämpligt för att använda vid handhygieniska insatser som exempelvis när man skalar potatis, grönsaker, frukt etc.


Priser
Minsta antal: 100 st
Antal 100 200 300 500 1000 2000 5000 10000
Pris/st 24,90 22,00 21,00 20,00 18,00 16,90 16,25 15,65

   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

AntalTotalt pris kr


Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Alcospray 50 ml med eget tryck
st

   08-559 224 00
   order@profilsson.seArtikelnummer 8418
Leveranstid 4-6 veckor efter godkänt korrektur. Expressleverans 10-12 arbetsdagar mot extra kostnad.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.


Alkoholbaserad spray för rengöring av ytor och händer
Den här antibakteriella produkter torkar inte ut huden. Den absorberas snabbt av din hud och klibbar inte efter att den torkat.

Svenskt/norskt märke på fram- och baksidan. Sprutdelen/den övre delen av flaskan finns i svart eller vitt (beroende på land). Desinficerar snabbt och dödar 99 procent av bakterierna. För god handhygien.

Denna produkt har en hög alkoholhalt (85%) som dödar virus och bakterier. Alcospray är ett utmärkt val när du behöver rengöra ytor och händer med en effektiv lösning. Perfekt för användning i kök, barer, restauranger osv.

Antiviral och antibakteriell effekt enligt gällande standarder, EN 14476 (antiviral) och EN 1550 (antibakteriell).

Ett bra alternativ till alcogel.

Hållbarheten för denna produkt är 36 månader.

Produkten kallas även handsprit, sprit, rengöring, alkoholspray, handspray.

Lena och rena händer
Alco spray 50 ml är en effektiv och unik antibakteriell alcospray som ger lena och rena händer samt skyddar mot bakterier.

Använd ett alkoholfritt handdesinfektionsmedel som innehåller fosfolipider för att rengöra händerna. Den bekämpar virus och bakterier, gör händerna mjuka och återfuktade och lämnar inga rester efter sig.

Alkoholbaserade handdesinfektionsmedel är effektiva mot de flesta virus som orsakar förkylning och influensa.

Alcosprayen verkar fungera snabbt och effektivt utan att fastna genom att appliceras som spray. Detta är helt unikt på marknaden och gör det mycket lättare att komma åt hela handen, även under naglar och dolda områden på handen.

Sprayen kan också med fördel användas på andra ytor som utsätts för många bakterier, t.ex. handtag på kundvagnar, toalettsitsar och gymutrustning.

Aerosolförpackningar är också lufttäta och bevarar den höga koncentrationen av alkohol och ger dessutom en oförändrad produkt i tre år under sin hållbarhet.

En mycket mångsidig antibakteriell och antivirusspray som du kan applicera från praktiskt taget vilken vinkel som helst och som återfuktar huden vid applicering. 

Användningsområden
Alcospray 50 ml med tryck är en effektiv spray för rengöring av ytor som bord, stolar, golv, väggar etc. som ofta berörs av människor eller föremål.

Produktfunktioner
- Effektiv ytdesinfektion.

- Torkar inte ut huden.

- Desinficerar utan att lämna några rester.

- Kan användas både inomhus och utomhus.

- Innehåller aktiva ingredienser som alkohol, kvartära ammoniakföreningar, enzymer, ytbehandlingsmedel, syror, baser och konserveringsmedel.

- Lätt att applicera.

- Lämplig för användning på ytor och kroppen.