Gatupratare och trottoarpratare med med tryck

Letar du efter gatupratare och trottoarpratare? Vi på Profilsson erbjuder hög kvalitet, bra design och ett brett sortiment till lägsta priset - välkommen in idag!Gatupratare Wind Sign
Gatupratare Wind Sign
Från 2273,00 kr

Gatupratare mini
Gatupratare mini
Från 537,00 kr

Alla produkter  (24 st)

Pris från
Pris till
Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sortering

Gatupratare Topsign
Gatupratare Topsign

Gatupratare med toppskylt i stål där logo kan monteras. Ett set frontplast ingår. ...

Från 682,00 kr

Gatupratare City
Gatupratare City

Gatupratare City med toppskylt. Tillverkad i stål och aluminium. Ram med snäppfunk...

Från 682,00 kr

Sign Delux (70 x 100 cm)
Sign Delux (70 x 100 cm)

Top of the line vad gäller de så kallade Trottoar-ställen. Stabil stålrörram som g...

Från 2756,00 kr

Sign Top (50 x 70 cm)
Sign Top (50 x 70 cm)

Den populäraste trottoarskylten med en praktisk toppskylt för er logo. Akrylfönste...

Från 1620,00 kr

Sign Top (70 x 100 cm)
Sign Top (70 x 100 cm)

Den populäraste trottoarskylten med en praktisk toppskylt för er logo. Akrylfönste...

Från 2096,00 kr

Poster sign Mini  A3
Poster sign Mini A3

Fint ställ för bl a mäklare. Litet och lätt att placera, lätt att ta med sig när m...

Från 691,00 kr

Sign Delux (50 x 70 cm)
Sign Delux (50 x 70 cm)

Top of the line vad gäller de så kallade Trottoar-ställen. Stabil stålrörram som g...

Från 1778,00 kr

Logotryck 2-sidor
Logotryck 2-sidor

Monterad logo på toppskyltens båda sidor.

Från 682,00 kr

Gatupratare mini
Gatupratare mini

Gatupratare mini är ett praktiskt och lite lättare gatuställ i stål, där rörstomme...

Från 537,00 kr

Sign Alu stand (50 x 70 cm)
Sign Alu stand (50 x 70 cm)

En trottoarskylt helt i aluminium. Underhållsfritt och lång livslängd. Försett me...

Från 1239,00 kr

Sign Alu stand (70 x 100 cm)
Sign Alu stand (70 x 100 cm)

En trottoarskylt helt i aluminium. Underhållsfritt och lång livslängd. Försett me...

Från 1429,00 kr

Gatupratare Wind Wheel
Gatupratare Wind Wheel

Gatupratare Wind Wheel är ett högkvalitativt fjäderställ med stabil plastfot. Fyll...

Från 1691,00 kr

Gatupratare mini stående
Gatupratare mini stående

Gatupratare mini A3 (stående) är ett praktiskt och lite lättare gatuställ i stål, ...

Från 555,00 kr

Poster sign Alu stand LED  A3
Poster sign Alu stand LED A3

Ett smidigt ställ, helt i aluminium, med liggande ljuslådor i A3 format. LED-belys...

Från 3905,00 kr

Sign City (70 x 100 cm)
Sign City (70 x 100 cm)

Godkänt för placering i citymiljö avseende kraven för synskadade. Elegant ställ so...

Från 3193,00 kr

Sign City (50 x 70 cm)
Sign City (50 x 70 cm)

Godkänt för placering i citymiljö avseende kraven för synskadade. Elegant ställ so...

Från 2191,00 kr

Gatupratare Visningsskylt
Gatupratare Visningsskylt

Gatupratare/visningsskylt är ett praktiskt och lite lättare gatuställ i stål, där ...

Från 510,00 kr

Frontplast gatupratare
Frontplast gatupratare

Frontplast med eller utan magnet

Från 82,00 kr

Easy Sign
Easy Sign

Prisvärd gatupratare, försedd med magnetfönster. Standardfärger vit, röd, svart oc...

Från 1495,00 kr

Överdrag till Wind Wheel
Överdrag till Wind Wheel

Tryckt överdrag till Wind Wheel i polyester eller PVC

Från 240,00 kr

Top Sign
Top Sign

Halvmåneformad toppskylt med plats för logotyp. Magnetfönster gör det enkelt att b...

Från 1895,00 kr

Delux Sign
Delux Sign

Elegant gatupratare i fyra färger med stor plats för en logotyp på toppskylten sam...

Från 2595,00 kr

Gatupratare 50x70 aluminium
Gatupratare 50x70 aluminium

Dubbelsidig gatupratare med snäppram för enkel montering och byte av affischer. V...

Från 960,00 kr

Gatupratare Wind Sign
Gatupratare Wind Sign

Gatupratare Wind Sign är ett högkvalitativt fjäderställ med H-fot. Standardstorlek...

Från 2273,00 kr

Gatupratare och trottoarpratare med olika storlekar, färger och tryck


Gatuskyltar är kraftfulla marknadsföringsverktyg! Med snygg design och smarta slogans kan de fånga upp en publik och skapa relationer med konsumenterna. Skyltställen ger hög synlighet och kan användas på så många olika sätt - inuti/utanför butiker, restauranger, mässor, parkeringar och mycket mer!

Med gatupratare kan du verkligen vara kreativ med dina budskap. Det finns så många olika modeller och storlekar att välja mellan, men det finns oftast en som sticker ut framför de andra. Men vilken ska du välja? Vilken storlek? Behöver den extra skydd? Vilka tillstånd behöver du? Oroa dig inte - vi går igenom allt detta och mycket mer.

Annonsörer har många valmöjligheter när det gäller gatupratare - det finns så många modeller, storlekar och material att välja mellan. För att begränsa alternativen bör du tänka på vad som är viktigt för konsumentupplevelsen. Välj hållbara modeller som tål väder och se till att tänka på lokala restriktioner. Med rätt trottoarskylt kan du skapa massor av hype kring ditt företag!

Tänk först på storleken - mindre skyltar är perfekta för trånga stadskärnor, men större skyltar kan verkligen hjälpa ditt budskap att sticka ut på längre avstånd. Tänk också på material - om du inte vill att affischer som blåser i vinden ständigt måste bytas ut bör du investera i ett robustare designalternativ i stället. När det gäller utskrifter bör du fundera på om enkelsidiga eller dubbelsidiga skyltar passar bäst - dessa trottoarskyltar kommer färdigtryckta, så du behöver inte lägga ner extra tid på att arbeta med dem!

Och glöm inte bort tillstånd! Städerna utfärdar ofta riktlinjer för trottoarskyltar som måste följas innan trottoarskylten placeras korrekt. På vissa ställen kan de till och med kräva ett tillstånd som tar tid (och ibland pengar) att få, vilket innebär att alla stora kampanjer måste planeras i god tid!

Välja rätt storlek på gatupratare


Att välja rätt storlek på en gatupratare är nyckeln till att fånga din publik. Vilken storlek du behöver beror på var, hur långt bort och vad du vill att talaren ska säga. Affischer i A3-format, 50x70 cm och 70x100 cm har olika effekt och räckvidd. Miniskyltar i A3 ger synlighet i närheten, medan vindskyltar i stort format drar till sig fler blickar.

Vägskyltar, vägvisare, fastighetsmäklare och restaurangmenyer fungerar bäst med rätt val av skala. Iögonfallande detaljer gör att budskapet når fram även på långt håll! Det är viktigt att använda gatumöbler på ett säkert sätt; trottoarmarkeringar sitter på smala trottoarer och bredare breddar räckvidden.

Tryckbelysta talare lyser upp på natten; klarhet uppnås och ger en säker miljö för alla trafikanter. Rätt storlek på gatuprataren ökar effekten och säkerställer att alla är på samma sida.

- För skyltar, vägvisare eller mäklarskyltar är A3-storlek det bästa valet. Ta en titt på Mini Sign-produkten till exempel.

- Det rekommenderas att använda en affisch som är 50×70 cm stor för vanliga gatupratare, t.ex. sådana som finns utanför affärer. Easy sign, City Signeller och Deluxe Signare är alla lämpliga produkter.

- För menytavlor på restauranger eller gatunamnsskyltar nära tung trafik rekommenderas 70x100 cm för bästa synlighet. Wind Sign är en lämplig modell.

Gatupratare med eget tryck


Design av gatupratare behöver ditt eget tryck. Välj ett hållbart material som är mindre känsligt för fukt än papper. Beställ två affischer för stallets fram- och baksida. För att få ett snyggt och professionellt intryck kan du lägga till en "topplogotyp" med hjälp av dekaler eller klistermärken. Håll budskapet stort, kort och tydligt så att det är lätt att läsa.

Gatupratare med eget tryck kan ta dina reklamkampanjer till en helt ny nivå. Med ett extra utrymme i toppen kan du visa upp din företagslogotyp och lämna massor av utrymme för ditt meddelande! Men det är viktigt att texten hålls kort och koncis - annars kommer förbipasserande att glida över den utan att ta till sig informationen.

Den goda nyheten? Gatupratare-affischer är tillverkade av ett hållbart material, vilket gör dem motståndskraftiga mot väderförhållanden - de håller längre än vanligt papper. Och vissa tryckerier levererar affischerna individuellt - skaffa två uppsättningar för att täcka både fram- och baksidan av din gatuskylt.

Men begränsa dig inte bara till en gatupratare! Använd dig av flera skyltar i tre eller fler färger - på så sätt får du kreativ frihet att visa upp din vision med olika slogans eller bilder. Skapa ett så starkt budskap att det aldrig kommer att glömmas - låt mottagliga publikmedlemmar snabbt upptäcka och komma ihåg budskapet.

Två olika typer av gatupratare - Med snäppram eller med frontplast och magnet


Snäppramar är viktiga när du vill hålla ditt meddelande på plats snabbt och enkelt. Ingen krångel - det är bara att knäppa på och av den på ett ögonblick! För dem som inte vill binda sig är plastfronten och magnetversionen också perfekt. Den håller ditt meddelande fast, men med en säkrare känsla som gör att du inte behöver oroa dig för om det sitter fast eller inte. Och om du är osäker på det ena eller det andra är det inte alla modeller som finns i båda varianterna - så kolla in vårt urval för att se vad som passar dig!

Gatupratare med snäppram


Denna gatupratare med en snapper är det perfekta verktyget för att förstärka ditt budskap och fånga uppmärksamhet. Med sin snappramsstruktur kan du enkelt montera ditt budskap utan att behöva använda magneter eller plast. Dessutom säkerställer dess aluminiumkonstruktion att din skylt aldrig rostar och håller den i perfekt skick i många år framöver.

Snäppramar erbjuder mycket mer flexibilitet när det gäller att placera ditt meddelande perfekt och med precision. Eftersom du inte behöver någon magnetremsa kan du vara kreativ och få gatuprataren att se fantastisk ut med livliga färger, djärva typsnitt och iögonfallande bilder. Dessutom garanterar den öppna utformningen att det finns gott om utrymme för text.

Välj antingen den eleganta och snygga Wind Sign eller välj Deluxe Sign-alternativet om du vill ha något med lite mer stil. Hur som helst kommer denna gatuklapp med snäppram att hjälpa ditt meddelande att sticka ut från alla andra - och ropa det högt och tydligt för alla som passerar förbi!

Gatupratare i plast och med magnet


De är idealiska för utomhusreklam och marknadsföring. Med en antireflekterande frontplast som blockerar bländande solljus kan du sprida ditt budskap långt och brett utan att kompromissa med synligheten. Dessutom säkerställer magnetremsan en enkel installation - inga verktyg behövs!

Alternativt kan frontplast med en magnet ge dig en ännu enklare design som ofta har en lägre kostnad samtidigt som du ser till att ditt budskap håller sig kvar på metallytor tack vare magneternas kraftfulla styrka. Så oavsett om det är snapsramar eller magneter handlar det om att hitta rätt kombination för att skapa en unik streettalker som sticker ut!

Jämfört med sina dyrare motsvarigheter, modellerna med snäppram - som Easy Sign, Mini Sign eller Top Sign - blir frontplasten och magneten trottoarprataren ett mycket enklare och mer kostnadseffektivt val. Var kreativ och skapa uppmärksamhet där ditt budskap behöver synas!

Populära modeller av gatupratare


Det finns olika varianter av gatu- och trottoarpratare. Valet av modell bör baseras på vad den ska användas till. Här är några av de mest populära typerna av gatupratare.

Easy Sign


Den perfekta lösningen för dem som söker en prisvärd och praktisk gatuskylt. Den här A-formade designen är lätt och har ett hjälpsamt handtag i toppen, vilket gör den enkel att transportera in och ut ur butiker. De här skyltarna är tillverkade av aluminium och är tåliga men rostfria, så de förblir levande och hållbara under alla väderförhållanden! Välj mellan aluminium, svart, röd eller vit - eller blanda och matcha alla dina skyltar för att skapa något verkligt unikt. Easy Sign är ett säkert sätt att bli uppmärksammad i varje livligt gathörn och få din butik att sticka ut från mängden!

Wind Sign


Den ultimata vindtäta gatuprataren - perfekt för att visa upp ditt budskap även under de mest extrema väderförhållanden. Den tjocka stålramen och fjäderupphängningssystemet gör att Wind Sign kan böja sig mot starka vindbyar, vilket förhindrar att den blåser bort eller slås ner. Du behöver inte heller några verktyg för att justera skylten - det är bara att knäppa upp strukturen, ersätta den med ett helt nytt meddelande och du är redo att köra! Och med sina eleganta aluminiumramar ser Wind Sign snyggt ut när som helst på dagen eller natten. Så oavsett om du visar meddelanden för ett evenemang eller marknadsför ett företag kommer Wind Sign att se professionell ut och stå kvar oavsett vilken storm som kommer i din väg!

City Sign


Den populäraste trottoarprataren i stadsområden! Den har en unik rund bas som gör den inte bara säkrare för synskadade utan också lättare att upptäcka. City Sign är tillverkad av pulverlackerade rör och aluminiumramar med snäppfäste och garanterar hög kvalitet och enkelt utbyte av budskap. Dessutom kräver vissa stadskärnor faktiskt den här typen av gatuaviare om det är någon indikation på dess högklassiga kvalitet. Detta är goda nyheter för stadsbor - med City Sign kan du vara säker på att ditt budskap kommer att synas och höras högt och tydligt!

Deluxe Sign


Vår Deluxe Sign-modell är perfekt för att ge varje gata en ny stil. Deluxe Sign har en kvalitetsprofil med din organisations logotyp i toppen och är en höjdare med sina exklusiva snapsramar i aluminium.

För dem som vill höja sin gatustatus representerar vår Deluxe Sign en lyxig standard av distinktion och uppmärksamhetsskapande skönhet. Med sitt eleganta utseende hjälper den här skylten dina meddelanden att bli uppmärksammade av alla de rätta skälen - hållbar kvalitet och oöverträffad elegans.

Deluxe-skylten skapar ett intryck som inte kommer att glömmas bort i närtid - dess iögonfallande design och anmärkningsvärda funktioner är precis vad du behöver för att sätta ditt märke på gatorna! Förmedla stil och sofistikering som aldrig förr med Deluxe Sign - den är verkligen unik!

Griffelställ


Griffeltavlan ger garanterat en personlig, kurerad känsla till din miljö! Montera och installera där du vill - inomhus, utomhus eller någonstans däremellan - för ett statementplagg som gör ditt utrymme unikt. Denna lättanvända ställ är perfekt för att visa anslag, menyer och mycket mer. Med enkla instruktioner som medföljer kan du få den upp och igång på nolltid! 

Mini Sign


Mini Sign eller "Broker Sign" gör det möjligt för fastighetsmäklare att visa sina fastigheter på ett bekvämt och säkert sätt. Den här lätta men hållbara skylten har den perfekta storleken för att lätt kunna bäras mellan visningar och för att göra ett uttalande vid ingången till en byggnad. Med dess snabba installation kan du enkelt ändra ditt budskap med tillfälliga erbjudanden. Mini Sign-modellen ger också flexibilitet i både stående och liggande format samt flera färger att välja mellan. Oavsett om du är en mäklare eller en husägare som vill lämna bestående intryck kommer Broker Sign att se till att ditt budskap hörs högt och tydligt!

Snurrande gatupratare


Snurrande gatuprataren kan ge uppmärksamhet och konversation i alla stadsområden på ett ögonblick. Spin Signs är skyltar som helt enkelt roterar med vinden och använder rörelsens kraft för att fånga människors uppmärksamhet snabbt och effektivt.

Men för mycket av det goda är aldrig bra. Dessa snurrande skyltar kan betraktas som en olägenhet eller till och med förbjudas i vissa fall på grund av säkerhetsrisker. Det är viktigt att prata med lokala myndigheter innan du lägger till dessa roliga skyltar så att du inte råkar ut för några problem.

Snurrande skyltar är häftiga när de används klokt. De är ett säkert sätt att få fart på gatupratarna i din stad och dra till sig mer uppmärksamhet till de budskap de förmedlar!

Gatupratare med betongfötter


Gatupratare med betongfötter är som en stabil, stormtålig säkerhetsvakt för din skyltning. De väger cirka 200 kg och kan flyttas runt med hjälp av en pallbil eller gaffeltruck.

Men den största fördelen de erbjuder är deras vikt - vilket innebär att de inte kommer att gå någonstans om du inte vill att de ska göra det! Dessutom har de ett extra skydd mot stöld, med sina speciellt utformade inbrottssäkra ramar som endast kan öppnas av behörig personal. Du ser dem vanligtvis på bensinstationer och andra platser där det krävs höga säkerhetsnivåer. Kort sagt, gatupratare med betongfot är till för att stanna - och för att hålla dina skyltar säkra!

Vind och väder kan påverka gatupratare på olika sätt


För att säkerställa kvaliteten på din skylt trots hårt väder, se till att du använder UV-beständig frontplast för dubbelsidigt skydd mot sol och regn. Om starka vindar någon gång slutar med att slita bort frontplasten är den lätt att ersätta med antingen extra, nytt eller magnetiskt material.

Att dessutom lägga till vattenbeständiga eller vattenavvisande affischer skapar ett extra säkerhetslager och minimerar kondens som ofta hamnar i frontplasten. På så sätt kan du vara säker på att din skylt förblir i perfekt skick oavsett vilka blåsiga eller regniga överraskningar som kommer i dess väg!

Behövs det tillstånd för gatupratare?


Ja, för att se till att din gatupratare är säker, trygg och visuellt förenlig med lokala bestämmelser måste du skaffa rätt tillstånd.

För att installera gatupratare på trottoarer måste du skaffa ett tillstånd enligt lagen om allmän ordning, följa kommunens riktlinjer och genomgå kontroller för att se till att skyltarna är korrekt placerade. Om du inte följer dessa förfaranden kan det leda till böter eller förlust av tillståndet.

Att ha rätt tillstånd innebär att man måste förstå vilken typ av modell som är tillåten i miljön och att den kan klara lokala väderförhållanden och inte bli en fara eller ett hinder. Det innebär också att man måste tänka på hur tillgänglig den kommer att vara för personer med funktionshinder eller synnedsättning. Viktigast av allt är att tillstånden hjälper till att se till att inga trafikfaror skapas genom att placera din chatter på områden som gator, trottoarer, torg eller vissa grönområden. Så om du vill ha den perfekta platsen för din gatupratare är det bästa du kan göra att skaffa dig de där tillstånden!

Vi har stort utbud av gatupratare:

- Gatupratare/visningsskylt
- Gatupratare med snäppramar
- Gatuställ i stål
- Poster sign
- City Sign
- Wind Sign
- Mäklarskylt
- Top Sign
- Deluxe Sign
- Reklam skylt
- Restaurang skylt
- Gatupratare toppställ
- Gatupratare mini eller mini sign
- Billiga gatupratare